Handelsbetingelser for køber

Alder
Du skal være mindst 18 år for at handle på LoppeCentrum.

Registreret kunde
For at handle på LoppeCentrum skal du have en konto, et login.

Bud
Du handler på LoppeCentrum ved at sende dit bud til sælger via "Afgiv bud"-knappen ved varen. Når sælger modtager dit bud, vil du få besked om sælger vil acceptere dit bud eller måske vil opfordre dig til at byde igen, hvis en anden har budt højere end dig. Har sælger accepteret dit bud, modtager du en bekræftelse på dette umiddelbart efter pr. mail. Betaling aftales parterne imellem. I kan vælge at sælger fremsender sit kontonummer hvorpå du indbetaler varens samlede pris inkl. porto, som angives af sælger, eller I kan aftale at du selv ønsker at afhente varen og derfor kan afregne kontant.
Vigtigt: Du skal huske at tjekke om vores mails til dig evt. ender i din postkasses spam-opsamler.

Betaling
Alle priser er i danske kroner eksklusiv fragt, som aftales. Du betaler direkte til sælgers egen konto eller kontant til sælger ved afhentning. LoppeCentrum er ikke involveret i handlen.

Hvis varen ikke afhentes, sendes den til dig 1-3 hverdage efter, at sælger har modtaget din betaling via banken. Herefter er det posten som afgør, hvornår du modtager forsendelsen. Hvis pakken ved modtagelsen viser tegn på opbrud og/eller skade, skal dette straks ved modtagelsen, oplyses til pakkeposten.

Som køber har du altid ret til at fortryde dit køb op til 14 dage, efter du har modtaget din vare. Udgifter til returnering betales af dig. Det gælder således uanset om du handler med en privat eller en erhvervsdrivende sælger.

Som køber kan du efter forudgående aftale afhente din vare og betale kontant ved overleveringen.

Medlemsvurdering
LoppeCentrum's karaktersystem gør det muligt for dig at kommentere den service, som du har fået fra andre medlemmer i forbindelse med handler. Du kan kun give karakterer til de medlemmer, som du har købt varer af. (Denne funktion er endnu ikke aktiv)

Indberet snyd og fejl
Oplever du bedrageri eller andre ulovligheder opfordrer vi dig til at indberette din mistanke til kundeservice@loppecentrum.dk