Handelsbetingelser for sælger

Vi forventer, at du overholder nedenstående regler, hvis du vil have en stand med på LoppeCentrum.
Du bekræfter ved din tilmelding, at du vil overholde vores regler for brug af LoppeCentrum.
Du skal være mindst 18 år for at oprette en stand på LoppeCentrum

Handelsregler

Registrering og persondatapolitik
For at få en stand skal du opgive, navn, adresse, tlf.nr. og email-adresse. For at vi kan holde din stand ajour og gennemføre handlerne, skal du huske at meddele os ændringer i de angivne oplysninger. Vi forventer, at de angivne oplysninger er korrekte. Finder vi uoverensstemmelser forbeholder vi os ret til at gøre din stand passiv, indtil de er rettet.

Registrering som privat eller erhvervsdrivende medlem
Når du tilmelder dig LoppeCentrum, anses du som privat handlende, hvis du IKKE angiver et CVR-nr., og som erhvervsdrivende medlem, når du har indtastet dit CVR-nr.

Du betragtes som værende erhvervsdrivende, når du sælger for mere end 50.000 kr. pr løbende 12 måneder, eller hvis du sælger varer som vurderes købt med videresalg og fortjeneste for øje. I begge tilfælde er du forpligtet til at CVR-registrere dig hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og oplyse CVR-nr til LoppeCentrum.

Forbrugeraftaleloven
Både private og erhvervsdrivende medlemmer er forpligtet til at overholde Forbrugeraftaleloven og Købeloven, herunder reglen om 14 dages fortrydelsesret for dine købere. Udgifter i forbindelse med returnering afholdes af køber.

Du accepterer også, at køber efter forudgående aftale kan afhente sin vare hos dig og betale kontant ved overleveringen.

Øvrige betingelser
For at indgå en handel skal du være juridisk berettiget til at indgå aftaler om køb eller salg af de pågældende varer.

Dansk handel og dansk lovgivning
Denne aftale og alle handler er underlagt dansk ret. Alle handler anses for at være gennemført i Danmark.

Retningsregler for oprettelse af en standvare:

Vi gennemgår løbende alle annoncer og tilsidesættelse af ovenstående retningslinier vil kunne medføre fjernelse af annonceringen og evt. deaktivering af din stand.

LoppeCentrums rettigheder
LoppeCentrum forbeholder sig retten til:

Ændringer i vores aftale
LoppeCentrum kan være nødt til løbende at ændre denne aftale, når det er nødvendigt og såfremt, at det har nogen betydning for dig og din stand, vil vi dels bringe en henvisning til ændringerne på vores forside og dels sende en e-mail direkte til dig. Hvorefter du til enhver tid kan ophøre dit samarbejde med os. Dog således at der vil være en fastsat tidsfrist på normalt 4 uger. Regler, der er varslet, men endnu ikke er trådt i kraft, vil stå med kursivskrift!